Om Leadkompagniet

B2B Specialister

Leadkompagniet er et strategisk og eksekverende hold af B2B salgsspecialister som hjælper med at løse dine udfordringer, når det handler om salg eller kontakt til andre virksomheder, organisationer eller myndigheder. 

Du må gerne se os som din eksterne salgsafdeling. Men der er mange facetter i den funktion. Overordnet kan du få hjælp indenfor to hovedområder nemlig CRM og B2B salg.

Vores mantra er ordentlighed

Vi tager vores mantra alvorligt og det gennemsyrer alt hvad vi gør. Fra tanke til handling.

Vi tror på at det gode salg skabes ved at man gør sig umage i sine forberedelser. Vi tror på at de bedste relationer og de bedste kunder skabes på baggrund af en voksen, velorienteret, vedholdende og ansvarlig adfærd fra en konsulent som ikke måles på og aflønnes efter om der laves et møde eller ej. 

Leadkompagniets eksekverende salgsspecialister har i den grad ild i øjnene når de går til en opgave. De har så meget styr på værktøjerne i deres salgsværktøjskasse, at de kunder vi bearbejder for dig, bliver fulgt gennem processen, til det tidspunkt hvor de er klar til købet. 

Den ordentlighed som præger os, præger også den oplevelse dine kunder får. 
Og det er den samme ordentlighed som skaber loyale og gode kunder til dig. 

Der, hvor vi adskiller os fra rådgivende salgseksperter eller traditionelle mødebookervirksomheder, er dels at vi ikke bare stopper ved rådgivningen. Faktisk er det især eksekveringen vi gerne vil lave for dig.

De færreste medarbejdere hos Leadkompagniet har under 20 års B2B salgserfaring. Og det betyder, at vi ikke bare kender alle de rigtige buzzwords og modeller, men vi har også, hver især, prøvet dem af i praksis. 

Det gør noget ved kvaliteten. Det gør noget ved dit udbytte. 

Partnere

Lars Bo Koch, grundlægger og partner hos Leadkompagniet.

Lars Bo Koch

Manden som fik nok af mødet for mødets skyld, og som insisterede på at der måtte være en klogere måde at bedrive seriøst salg på. 

Lars Bo har stort kendskab til automatisering af dokumenthåndteringsprocesser, men qua sine mange år som nysgerrig udviklings- og salgsperson har Lars Bo bred indsigt i de fleste brancher. 

Lars Bo er Head of IT teknisk nørderi hos Leadkompagniet, hvilket også gør ham uundværlig når det handler om crm systemer. 

Privat er Lars Bo splittet mellem Østerbro og sommerhuset i det Nordsjællandske, men uanset hvor han befinder sig får han tre til fire gange om ugen løbet sine 15 – 20 kilometer, inden de fleste er nået til morgenkaffen.

Kontaktoplysninger
Finn Larsen partner hos Leadkompagniet.

Finn Larsen

Skulle bare lige hjælpe Lars Bo et par dage, men det blev altså til noget mere end det. 

Salg, marketing og formidling har været bærende elementer i Finns erhvervsmæssige færden. Uanset om det har været som salgs- og projektudvikler i den grafiske branche, skolelærer, karriere- og ledelsesrådgiver, salgsrådgiver eller noget helt andet. 

Finns har en særlig evne til at finde selv den mindste vej ind til kunderne, og få den formidlet så de skarpe salgsspecialister hos Leadkompagniet kommer i mål med den enkelte kundes ambition. 

Privat er Finn stor fan af familien, Øresund og højskolesangbogen. 

Kontaktoplysninger