Cases

Effektiv kundedialog førte til flere rammeaftaler end forventet 

Lederne Kompetencecenter har styrket kundedialogen og gentegnet flere rammeaftaler end forventet i samarbejde med Leadkompagniet. 

Hvad gør man, når kundedialogen er svækket efter et år uden fysiske møder? 

Lars Krogh, chef for Lederne Kompetencecenter, var ikke i tvivl. Rammeaftalerne med virksomhedskunderne skulle gentegnes, så Lederne Kompetencecenter igen ville stå stærkt i kundernes bevidsthed. 

Udfordringen var, at han ikke havde ressourcerne til at gøre det internt. Derfor kontaktede han Leadkompagniet.  

“Vi havde brug for en samarbejdspartner med højt engagement og professionalisme, der kunne løse opgaven effektivt og fleksibelt. Det fik vi med Leadkompagniet,” siger Lars Krogh. 

 

Flere gentegnede rammeaftaler end forventet 

Leadkompagniet kontaktede aktive virksomhedskunder hos Lederne Kompetencecenter og tilbød dem en fornyet rammeaftale. Resultatet oversteg alles forventninger: 

“Det har været værdifuldt for os at outsource opgaven. Vi har fået gentegnet flere rammeaftaler, end vi havde som målsætning, så det er jo fantastisk,” siger Lars Krogh. 

De nye rammeaftaler var ikke det eneste positive resultat af samarbejdet: 

“Vi har fået genopfrisket dialogen med de her virksomheder og er tydelige på deres landkort igen. Jeg er ikke i tvivl om, at det efterfølgende har kastet flere kursustilmeldinger af sig,” fortæller Lars Krogh. 

 

God forretningsforståelse og professionel kundehåndtering 

Lars Krogh har især værdsat Leadkompagniets evne til at sætte sig ind i Lederne Kompetencecenters tilgang til forretning og kundehåndtering. 

“Leadkompagniet formåede hurtigt at forstå vores udfordring, og deres tilgang til og kommunikation med vores kunder var meget tilfredsstillende og på højde med interne medarbejderes. Vi lavede selvfølgelig nogle tilretninger, som Leadkompagniet hurtigt og loyalt indarbejdede i deres arbejde,” forklarer han. 

 

Nemt og professionelt samarbejde 

“Samarbejdet har været nemt og professionelt hele vejen igennem, og det er tydeligt, at Leadkompagniet er meget agile og kommer ud over isen med opgaverne.

Vi har fået value for money, og jeg er helt tryg ved at anbefale dem til andre, der mangler interne salgsressourcer,” afslutter Lars Krogh. 

Vil du høre mere?

Relaterede indlæg